Bellen Met Google

Bel Nu Google


                                                 Hoe Google Play Protect inschakelen?

 

 

Als u een software toe passing probeert te downloaden die verschillende soorten services kan bieden, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over Google. Het is een soort technologie organisatie die voor het eerst in de wereld werd geïntroduceerd als een zoekmachine. Vanwege het grote succes is dit bedrijf in de loop der jaren echter uitgegroeid tot een multinationaal technologie bedrijf.

 

U kunt met een ruime marge toegang krijgen tot zijn diensten om e-mailadressen aan te maken, contact op te nemen met mensen over de hele wereld, vergaderingen te houden, reclame te maken voor uw merk, lessen bij te wonen, video's te bekijken, foto's te downloaden, enz. Daarom moet u uw best doen om zo snel mogelijk meer te weten te komen over hoe dit software programma het voor u kan verbeteren met de hulp van het ondersteunings team van Google.

 

Een van de belangrijkste redenen waarom u voor deze applicatie zou moeten kiezen, is dat deze een eersteklas beveiligings systeem heeft dat u kan beschermen tegen alle soorten technologische bedreigingen.

 

Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je ook thuis bent met technologie en internet, het kan nog steeds behoorlijk moeilijk zijn om erachter te komen hoe je de verschillende functies van een applicatie moet installeren en instellen als dit je eerste keer is. Betekent dit echter dat u uw behoeften moet opgeven? Nee.

 

Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Google u zonder problemen kan helpen tijdens uw inspanningen. Het enige dat u hoeft te doen, is met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u tijd heeft.

 

Verder zijn er enkele instructies die u moet volgen als u Google Play Protect wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

 

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Play-applicatie openen op het door u gekozen systeem
  2. Nadat u de inlogstap hebt voltooid, tikt u op het profielfotopictogram dat u in de rechterbovenhoek van het scherm vindt
  3. Tik in de volgende lijst met beschikbare alternatieven op de tegel Play Protect-instellingen
  4. U vindt een optie genaamd Scan Apps With Play Protect, schakel deze in
  5. Sla de wijzigingen op en sluit het venster

 

Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als u nog vragen of opmerkingen heeft.

 

Originele Bron

 

Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe schakel ik Google Discover in?