Bellen Met Google

Google Nederland


                                                 Hoe schakel ik Google Discover in?

 

 

Bent u momenteel op zoek naar een technologiebedrijf dat u verschillende soorten faciliteiten en diensten kan bieden? Als uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over Google. Het is een soort software programma dat u kunt gebruiken om zonder problemen aan uw officiële en privébehoeften te voldoen.

 

U kunt met een ruime marge door de services navigeren om berichten te verzenden, e-mailadressen aan te maken, vergaderingen te houden, naar informatie te zoeken, reclame te maken voor uw merk, een website te maken, video's te downloaden, afbeeldingen te uploaden, enz. Daarom moet u er rekening mee houden dat u meer wilt weten over hoe het werkt en hoe u de loop van uw online leven kunt veranderen met de hulp van het ondersteunings team van Google zodra u tijd heeft.

 

Een van de beste onderdelen van dit software programma is dat het een aanzienlijk efficiënte gebruikers interface heeft die u kunt aanpassen aan uw voorkeuren, eisen en gemak.

 

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te vinden hoe u een eersteklas multifunctioneel software programma zoals Google kunt downloaden en instellen op uw computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

 

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Google het binnen enkele minuten voor u kan verbeteren. Het enige dat u hoeft te doen, is met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten volgens uw plannen.

 

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Google Discover wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

 

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Google software programma downloaden en openen op uw computer of smartphone

  2. Zodra u zich na het inloggen op de startpagina van de applicatie bevindt, tikt u op het profiel foto pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm

  3. Selecteer in de lijst met beschikbare alternatieven het tabblad Instellingen dat u tegenkomt

  4. Tik op de Ontdek-tegel die u zult vinden op de volgende reeks beschikbare alternatieven op uw scherm

  5. Schakel het dienovereenkomstig uit en sla de wijzigingen op

 

Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt

 

Originele Bron

 

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Google Play-land wijzigen?